Roger på Noroff


Veien hit
03.09.09, 12:16 am
Filed under: Uncategorized

Det som skjer med Roger på Noroff er egentlig ikke så vanskelig å forstå, selv om det er en del ting som har en finger med i spillet.

Det hele startet vel egentlig med at jeg var glad i å tegne da jeg var mindre. Jeg tegnet alltid i «urealistisk» stil der figurene så ut som å være fra tegneserien «Pyton». Store øyne, stor nese og en generell morsom stil. Idag kan jeg tegne flere forskjellige «stiler» av tegning, men alle er urealistiske. Jeg fikk toppkarakter i et tegneserie-prosjekt i norskfaget på ungdomskolen og gikk ut med toppkarakter i et annet fag jeg likte, nemlig Kunst og Håndverk.

Jeg tok en del bilder av ting når jeg var yngre. Det var ikke før jeg oppdaget at pappas kamera kunne filme små klipp at jeg fikk en ny hobby. Da var det rett ut og leke seg med det levende bilde, nemlig film.

Dette utviklet seg videre med bedre kameraer og mer tid satt inn i det. Det jeg var mest opptatt av var effektene, det visuelle i filmen. Historien var det ikke så farlig med. Det endte opp med filmer som var mest skyting, diverse blodeffekter og lignende. En av mine favoritt sjangre i film er «splatter».

I forbindelse med film så har jeg et selvlagd og luft-«studio» som jeg har laget logo og navn til. Det kalles Fundamentum Studios og logoen vises vanligvis med i videoer jeg har laget selv. Noen få av videoene mine ligger på youtube. Har to nye prosjekter på gang, etter en lang pause.

Jeg har startet en blogg til studioet, men det er ikke så mye liggende der(startet i juli) men du kan alltids ta en kikk: http://www.rogertrondsen.blogspot.com Her legger jeg ut stort sett ting jeg lager som er verdt å legge ut, som f.eks bilder og videoer. Nyeste i skrivende stund er en videopresentasjon av en venns Porsche.

Samtidig med min interesse med å lage effekter på film så har jeg alltid vært flink med å leke meg i Adobe Photoshop og etterhvert blitt ganske god i programmet. Jeg har laget plakater og flere CD-cover for to av mine venner som begge er DJ-er på hobby-basis. Uansett min av og på interesse i film har alltid grafikk og bilder vært med i mine interesser. Dette er jo også noe av grunnen til at jeg har valgt linja jeg går på nå, nemlig fordi film er noe jeg føler det er vanskelig å få jobb i senere, og at jeg kan ha det mer på hobby-basis, foreløpig.

…og sånn er det med den saken. Formidle informasjon gjennom kreativ bilde og tekst er noe jeg finner interessant. Når jeg går på gaten og ser på produkter, reklame og lignende tenker jeg ofte, «det kunne blitt gjort annerledes,» eller «Jøss, det var bra». Vi befinner oss i en verden der informasjon er veldig viktig, å kunne bidra til at informasjonen kommer frem er noe jeg ønsker.

Ellers…

Ikke så mye å si om meg egentlig, født og oppvokst i Akershus og fortsatt boende i Nittedal utenfor Oslo, som er klemt i mellom skogen og byen. Tidligere utdanning er kun videregående skole, allmennfag i 3 år, ble deretter lei skole og jobbet på et hundemat-lager i noen år. Det er en del hunder i Norge som liker å spise tydeligvis, så det ble en del stabling av 15 og 20 kilos sekker på paller. Ikke så veldig gøy å gjøre mer i enn par års tid, så da var det tilbake til skolen.

Mitt mål for året, det er å utvikle talentet mitt, bli kjent med folk og miljøet som er interessert i det samme som meg.

Interesser er som sagt over film og bilde, men jeg syns det er moro å kunne gå i skogen med bikkja, få gummistøvlene fulle av gjørme og kunne gå hjem, slappe av og sitte foran PC eller TV.

ThreeSpleet

Reklamer

2 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Da ble vi litt mer kjent med Roger, enn bare Roger 😀

Kommentar av Milla

Jeg digger måten du skriver og utrykker deg på!

Morsomt å lese,men også veldig lærerikt.

Kommentar av mmibrede
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s%d bloggere like this: